;

Nieuwe Cast gezocht voor productiegroep The Company

Hoe tof! Na het succes van FAME speelt The Company het volgende seizoen de gloednieuwe productie ‘Al is in Wonderland’. Een musical gebaseerd op de film ‘Alice in Wonderland’ van Tim Burton en de Broadway musical ‘Wonderland’.

Ben jij 13 jaar of ouder en lijkt het je tof om mee te spelen in deze productie? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de 1e auditieronde op 1 maart.

Onze productiegroep ‘The Company’ speelt op 24 maart 2024 de musicalklassieker FAME. De kaartverkoop is gestart, Wees er snel bij en klik hieronder voor tickets:

Tickets FAME – 24 maart 2024 – Theater de Speeldoos

Proeflessen in februari

Wil je nog mee doen?
De hele maand februari kun je nog een proefles volgen op één van onze leslocaties, mits er daar nog plek is.
Meld je hier aan voor een proefles.

Benieuwd naar ons lesaanbod, of waar we lessen geven? Neem een kijkje op onze website

We hopen je te zien in een van onze lessen

Team De Nederlandse Musicalschool / Telekids Musicalschool