;

The Company presenteert....FAME

The Company presenteert…FAME

De musical Fame vertelt het verhaal van een groep studenten aan de school of the performing arts in New York aan het begin van de jaren tachtig. Zodra ze zijn aangenomen en op hun eerste lesdag verschijnen wordt hen duidelijk dat het echte harde werken nu pas begint. Al gauw blijkt dat de opleiding een survivaltocht is. De één worstelt met haar gewicht, de ander met analfabetisme, weer een ander is zo zeker van haar eigen talent dat ze ongeduldig wordt en de school vervroegd verlaat. Wie haalt de eindstreep? En zijn de dromen dan nog dezelfde dan vier jaar daarvoor?

Naast performing arts hebben ze ook belangrijke levenslessen geleerd, ontstonden er liefdes en werden vriendschappen voor het leven gesloten. Fame bruist, prikkelt, ontroert en trekt het publiek mee op de zware weg naar grote dromen.

 

Op 24 maart 2024 zal deze productie te zien zijn in Theater de Speeldoos in Baarn. Wees er op tijd bij en koop NU alvast je tickets.

Tickets

Aanmelden

Onze productiegroep ‘The Company’ speelt op 24 maart 2024 de musicalklassieker FAME. De kaartverkoop is gestart, Wees er snel bij en klik hieronder voor tickets:

Tickets FAME – 24 maart 2024 – Theater de Speeldoos

Proeflessen in februari

In september is het nieuwe musicalseizoen van start gegaan!

Wil je nog mee doen? Binnenkort is het weer mogelijk om in te stromen.
De hele maand februari kun je een proefles volgen op één van onze leslocaties en aanmelden kan nu al!
Meld je hier aan voor een proefles.

Benieuwd naar ons lesaanbod, of waar we lessen geven? Neem een kijkje op onze website

We hopen je te zien in een van onze lessen

Team De Nederlandse Musicalschool / Telekids Musicalschool