Proefles doen? Dat kan!

  • Proefles doen? Dat kan!

Doe ook mee! Bij Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy begint het avontuur met een leuke proefles; meld je daarvoor aan en we verwelkomen je graag!

Proeflessen zijn een aantal keer per jaar. Je komt langs, maakt plezier en na de proefles ontvang je van ons bericht met informatie over het lesgeld. Zodra dit is bevestigd, kijken we elke les naar je uit; welkom en veel plezier!

 

  • Wanneer zijn er proeflessen?

Een seizoen bij Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy bestaat uit twee periodes (september t/m januari en februari t/m juni). De eerste weken van een nieuwe periode (september en februari) zijn er proeflessen. Je kunt je aanmelden voor de groep naar keuze via het aanmeldformulier. Je krijgt dan een uitnodiging om de eerste les van het nieuwe lesjaar als proefles te volgen.

Ga naar het overzicht van de leslocaties (en bijbehorende lesdagen en tijden) om te zien welke groep het beste bij jou past!

 

Meld je aan voor een proefles!

Kosten van een proefles

Voor een proefles betaal je het reguliere lestarief:

€9,50 voor de Mini’s (1 uur les)

€14,25 (1,5 uur les) voor KidsClub en TeensClub.

Aanmelden
VOORJAARSACTIE | 30% KORTING

Meld je direct aan voor de laatste lessen van het seizoen en ontvang 30% korting op het lesgeld van de resterende lessen t/m juni en de Zomervoorstelling Seizoen 2020/2021 !

Gebruik op het aanmeldformulier bij opmerkingen de kortingscode: VJA30

Vragen over de lessen en COVID-19? Lees hier verder.