Proefles doen? Dat kan!

Proefles doen? Dat kan.

Doe ook mee! Bij Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy begint het avontuur met een leuke proefles; meld je daarvoor aan en we nemen je op in ons bestand.

Voor een proefles betaal je het reguliere lestarief van €9,50 voor de Mini’s (1 uur les) en €14,25 (1,5 uur les) voor KidsClub en TeensClub.

Proeflessen zijn er een aantal keer per jaar. Je komt langs, doet direct mee, maakt plezier en na de proefles ontvang je van ons bericht met informatie over de betaling van de lessen. Zodra dit is bevestigd, kijken we elke les naar je uit; welkom en veel plezier!

Eerstvolgende proeflessen:
Een seizoen bij Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy bestaat uit twee periodes (september t/m januari en februari t/m juni). De eerste weken van een nieuwe periode (september en februari) zijn er proeflessen. Je kunt je daarvoor aanmelden door je voor de groep naar keuze aan te melden in het formulier. Je krijgt dan een uitnodiging om de eerste les van het nieuwe lesjaar als proefles te volgen.

Ga naar het overzicht van de leslocaties (en bijbehorende lesdagen en tijden) om te zien welke groep het beste bij jou past!

 

Meld je aan voor een proefles!
zang
Aanmelden

Beste ouder en bezoeker,

In september zijn de musicallessen weer van start gegaan. We begrijpen dat er vragen en zorgen zijn over de lessen en COVID-19. Lees hier hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat de lessen binnen de corona-maatregelen veilig kunnen worden gegeven.

Met vriendelijke groet,
Team Telekids Musicalschool