The Company: Productieklas

Schrijf je in voor audities

Wil je graag op het podium schitteren in een echte musicalproductie? Dan is The Company van de Nederlandse Musicalschool iets voor jou! Dit programma is speciaal ontworpen voor ambitieuze leerlingen die willen werken aan een professionele productie en hun vaardigheden op het gebied van zang, dans en acteren willen verbeteren.

Dit jaar werken we toe naar de speciaal voor ons geschreven musical Al Is In Wonderland, gebaseerd op Alice in Wonderland. De titel alleen al geeft aan dat we op zoek zijn naar getalenteerde leerlingen die willen schitteren in de spotlights. Het auditie proces is zorgvuldig en bestaat uit meerdere rondes, waarbij de leerlingen worden getest op hun vaardigheden en geschiktheid voor de rollen.

Als je wordt toegelaten, word je wekelijks verwacht op de repetities in Amersfoort op zondagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Hier krijg je intensieve training en coaching om je vaardigheden te verbeteren en je voor te bereiden op de voorstelling.

In maart 2025 is het dan eindelijk zo ver en sta je op het podium van Theater De Speeldoos in Baarn, voor een publiek dat speciaal komt kijken naar de uitvoering van Al Is In Wonderland. Dit is een UNIEKE kans om je talent te laten zien en te werken aan een professionele productie.

Meld je nu aan voor de audities en wie weet schitter jij binnenkort op het podium!

 

The Company in het kort:

  • The Company: Productieklas; Voor leerlingen die een jaar lang naar een bekende musical productie toe willen werken.
  • Titel van productie 24/25: Al Is In Wonderland
  • Typecasting door middel van auditie.
  • Wekelijkse repetities op zondagen van 13.30 – 16.30 uur in Amersfoort
  • Leerlingen vanaf VO (13 t/m 18 jaar)
  • Op de planken in Theater De Speeldoos in Baarn in maart 2025

Tarieven

Seizoen 2024/2025:

Betaling in 1 keer: €1084,26
Betaling in 2 keer: 2 x €563,55 (€1127,10)
Betaling in 4 keer: 4 x €298,17 (€1192,68)
Betaling in 10 keer: 10 x 119,33 (€1193,58)

*Prijzen zijn exclusief de kosten van de auditiedag van €32,50, €6,00 voor het script van de productie en een schoolshirt

Aanmelden

Proeflessen in september

Het musicalseizoen is bijna ten einde, maarrr… het is alweer mogelijk om je aan te melden voor een proefles aan de start van het nieuwe seizoen! Op enkele locaties kan dat zelfs nog in juni/juli.  Benieuwd naar ons lesaanbod, of waar we lessen geven? Neem een kijkje op onze website.

We hopen je te zien in één van onze lessen

Team De Nederlandse Musicalschool / Telekids Musicalschool