;

*Hoe gaan de Zomervoorstellingen in zijn werk?
Van elke groep wordt in het theater de eigen scène, de openingsscène én de finale op video opgenomen. De leerlingen spelen de scènes voor zowel een live publiek als voor de video camera’s.

*Hoe weet ik op welke dag en tijd mijn zoon of dochter speelt?
Hiervoor ga je naar de leerling omgeving op mijnmusicalschool.nl of via de Telekids Musicalschool App. Je vindt in de kalender:

1. De datum waarop jouw kind speelt
  2. Welke productie; Liselotje, Robin H. of Leve de Legende!
  3. Welk blok
  4. Welk tijdstip aanwezig zijn
  5. Welk tijdstip de opname is

*Kan ik hier als publiek bij zijn?
Er is een beperkt aantal toeschouwers toegestaan bij het maken van de video opnames in het theater. Natuurlijk is dit afhankelijk van de geldende maatregelen. We baseren het aantal toeschouwers op het aantal leerlingen die op dat moment aanwezig is. Daarom kan het zijn dat je voor het ene blok slechts 2 kaartjes per leerling kunt bestellen en bij het andere blok 6 kaartjes per leerling. Helaas variëren de groepsgroottes zodanig dat dit niet op een andere manier in te delen valt.

Waar kan ik kaartjes kopen?
Je kunt kaartjes kopen via de website van het Agora theater. Let op, er is maar een beperkt aantal toeschouwers toegestaan, daarom kan het maximale aantal te bestellen kaartjes verschillen per blok. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte op dat moment.

Voor Liselotje, klik HIER

Voor Robin H., klik HIER

Voor Leve de Legende, klik HIER

*Wat is dat; de film?
Na alle opnamedagen (4 weekenden) worden alle scenes bij elkaar gevoegd en wordt er een film van de voorstelling gemonteerd. Deze film is vervolgens verkrijgbaar via Video on Demand. Hieronder zie je vanaf wanneer de film te huur is:

Liselotje: 28 juni

Robin H.: 12 juli

Leve de Legende: 26 juli

*Hoe weet ik in welke film mijn zoon of dochter speelt?
Hiervoor ga je naar de leerling omgeving op mijnmusicalschool.nl of via de Telekids Musicalschool App. Je vindt in het mapje met ‘Informatie Zomervoorstelling’ onder het kopje ‘Bestanden’:

1. Welke productie
  2. Welke datum
  3. Welke Video ( 1 t/m 4)

Zodra je de Video on Demand koopt, ontvang je een tijdsblok van 14 dagen waarin je deze kunt bekijken. Vergelijkbaar met het huren van een video/film bij Videoland.

*Waarom zijn de kaartjes zo duur?
We willen de kaartjes natuurlijk het liefst gratis aan jullie geven. Helaas is dit niet de realiteit. We maken heel veel kosten, de enige manier om dit allemaal te kunnen dekken is door de kaartverkoop. Het lesgeld hebben we nodig om alle kosten van de lessen te dekken (docenten, locatie huur, personeelsbezetting etc. etc.)

*Komt er ook een DVD van de voorstelling zoals andere jaren?
Nee, dit jaar zullen we in plaats daarvan de voorstelling vanaf 1 september gaan aanbieden als download. Liselotje, Robin H. of Leve de Legende! ‘De film’; blijft als Video on Demand beschikbaar t/m 31 augustus. Je kunt de voorstellingen vanaf 1 september downloaden en bekijken wanneer je maar wilt!