;
Musical zingen dansen acteren Logo Telekids Musicalschool

Welkom bij Telekids Musicalschool – Dé musicalschool voor iedereen van groep 1 t/m 3e klas VO!

Musical, zingen, dansen en acteren – voor iedereen uit groep 1 t/m 3e klas VO! Bij ons haal jij het beste uit jezelf! Doe mee!

Speciaal ontwikkeld lesprogramma

Bij Telekids Musicalschool haal je in ons speciaal ontwikkelde lesprogramma het beste uit jezelf…. en maken we natuurlijk heel veel plezier!

Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan zang, dans en acteren. Ook wordt er gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar. Voor de basisgroepen geldt geen selectie, dus IEDEREEN kan meedoen!

De Telekids Musicalschool zorgt voor bijzondere ervaringen. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven voor ClipClub dagen, er zijn gastlessen of masterclasses van musicalsterren EN je blijft op de hoogte van leuke mogelijkheden bij tv en musicals via onze Casting Call.

Doe je mee?

Ja, ik wil een proefles volgen!

Doorgroeien?

Bij Telekids Musicalschool heb je mooie doorgroeimogelijkheden.

Leerlingen die op zoek zijn naar extra uitdaging en meer ambitie hebben kunnen auditie doen voor de Talent Academy of The Crew!.

Daag jezelf uit en DOE AUDITIE!

Wil je meer zien van wat wij allemaal doen? Neem dan een kijkje op ons w.