;

Wil je kind graag bij ons op les maar is het lesgeld een probleem? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het fonds is er voor mensen met een uitkering, voor zzp’ers met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt. Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar het lesgeld en de huur van een instrument.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, de buurtsportcoach, schuldhulpverlening of iemand van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken op les. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen in het land op de website.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan de lesgever betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

Onze productiegroep ‘The Company’ speelt op 24 maart 2024 de musicalklassieker FAME. De kaartverkoop is gestart, Wees er snel bij en klik hieronder voor tickets:

Tickets FAME – 24 maart 2024 – Theater de Speeldoos

Proeflessen in februari

Wil je nog mee doen?
De hele maand februari kun je nog een proefles volgen op één van onze leslocaties, mits er daar nog plek is.
Meld je hier aan voor een proefles.

Benieuwd naar ons lesaanbod, of waar we lessen geven? Neem een kijkje op onze website

We hopen je te zien in een van onze lessen

Team De Nederlandse Musicalschool / Telekids Musicalschool