;

The Crew is een groep getalenteerde leerlingen op zang en dansgebied. Als je wordt toegelaten ga je intensief repeteren voor een ‘showcase’. Deze showcase bestaat uit een mix van verschillende musicalnummers, waarmee de groep zich op top niveau kan presenteren bij optredens gedurende het hele jaar.

Vier keer per jaar organiseren we deze showcase in de Kosmonaut Studio’s speciaal voor The Crew!

Benieuwd naar videoclips van The Crew? Klik HIER
Hier vind je de informatiebrochure

Veelgestelde vragen:
  • Wat is The Crew?

The Crew – Zang & Dans; een groep getalenteerde leerlingen op zang-en dansgebied uit groep 5 t/m 3e klas VO.

• Wanneer repeteert The Crew?

Zij repeteren 4 uur en 15 min per week volgens onderstaand rooster: Zaterdag 9.30 – 10.30  – Dans Repertoire door Melanie in de Kosmonaut Studio’s, Amersfoort Zaterdag 10.30 – 12.30 – Dans Techniek door Melanie in de Kosmonaut Studio’s, Amersfoort (DanceClass Top) Zaterdag 13.00 – 14.15 – Zang door Chantal in de Kosmonaut Studio’s, Amersfoort We werken aan performance en uitstraling. Daarnaast ook aan strak dansen en sterk zingen. En super belangrijk; aan samenwerking en Team Spirit.

• Optredens?

The Crew kan op verschillende plekken optreden, zoals op wijkfeesten en winkelcentra. Andere mogelijke gelegenheden zijn: bevrijdingsfestivals, feesten, gala’s, (sport)evenementen, videoclips en livestreams. Natuurlijk afhankelijk van aanvragen.

• Audities doen?

Voor The Crew word je geselecteerd via audities. Deze vinden altijd eind augustus of begin september plaats in Amersfoort.

Seizoen 2022/2023: September t/m Juni
34 lessen van 4 uur en 15 min: €1369,45 à €9,48 per uur *