• Wat is The Crew?

• Wanneer repeteert The Crew?

• Optredens

• Audities

• Wat is The Crew?

The Crew is een groep getalenteerde leerlingen op zang-en dansgebied in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar.

• Wanneer repeteert The Crew?

The Crew repeteert 3 uur per week. Dit doen zij volgens onderstaand repetitieschema.

Vrijdag 18.00 – 19.30 Zang door Chantal in de Kosmonaut Studio’s, Amersfoort

Vrijdag 19.30 – 20.30 Dans door Melanie in de Kosmonaut Studio’s, Amersfoort

We werken hard aan performance, uitstraling, strak dansen en sterk zingen, maar ook aan samenwerking en Team Spirit.

• Optredens

The Crew kan op allerlei verschillende plekken optreden. Bijvoorbeeld tijdens wijkfeesten, opening van winkels, open dagen van scholen, feesten, gala’s, (sport)evenementen, videoclips, dus alles is mogelijk!

Optredens vinden bovendien overal in Nederland plaats.

• Audities

Voor The Crew word je geselecteerd via audities. Deze vinden altijd plaats eind augustus of begin september in Amersfoort. Wil je auditie doen? Meld je dan nu vast aan!

Als je wordt toegelaten ga je in de weken daarop intensief repeteren voor een ‘showcase’. Deze showcase bestaat uit een mix van verschillende muziekstijlen waarmee de groep zich op top niveau kan presenteren. Vier keer per jaar organiseren we deze showcase speciaal voor The Crew!

Benieuwd naar videoclips van The Crew? Klik HIER

Seizoen 2020/2021: September t/m Juni
34 lessen van 3 uur: €876,95 à €8,60 per uur *

1e Blok: September t/m Januari 2020,
17 lessen van 1,5 uur: €460,28 à €9,03 per uur *

2e Blok: Februari t/m Juni 2021,
17 lessen van 1,5 uur: €460,28 à €9,03 per uur *

• exclusief de kosten van de auditiedag van €32,50

Beste ouder en bezoeker,

In september zijn de musicallessen weer van start gegaan. We begrijpen dat er vragen en zorgen zijn over de lessen en COVID-19. Lees hier hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat de lessen binnen de corona-maatregelen veilig kunnen worden gegeven.

Met vriendelijke groet,
Team Telekids Musicalschool