The Crew is een groep getalenteerde leerlingen op zang-en dansgebied met al een paar jaar ervaring. In de leeftijd van 9 t/m 14 jaar.

Er is plaats voor ongeveer 15 talenten.

The Crew repeteert het komende seizoen gemiddeld 3 uur per week. Dit doen zij volgens onderstaand repetitieschema.

Wekelijks:

Vrijdag 18.00 – 19.00 Zangtechniek door Linde in de RTL Talent Academy Studio, Amersfoort

Vrijdag 19.30 – 20.30 Dans door Melanie in Icoon, Amersfoort

2-Wekelijks

Zaterdag 13.30 – 15.30u Zang algemeen + Recording Class door Chantal in de RTL Talent Academy Studio, Amersfoort

In de lessen wordt door ons hard gewerkt aan performance, uitstraling, strak dansen en sterk zingen. Daarnaast wordt ook gewerkt aan samenwerking en Team Spirit.

• Optredens

The Crew kan op allerlei verschillende plekken optreden. Bijvoorbeeld tijdens wijkfeesten, opening van winkels, open dagen van scholen, feesten, gala’s, (sport)evenementen, videoclips, alles is mogelijk!

Optredens kunnen bovendien overal in Nederland plaats vinden.

• Auditie

Voor The Crew kun je worden geselecteerd via audities. Deze vinden voor het volgende seizoen plaats op 30 augustus 2020 in Amersfoort. Wil je auditie doen? Meld je dan nu aan!

Tijdens deze audities zoeken we naar de beste zangers / zangeressen en dansers / danseressen van de school. Zaken als dansvaardigheid, zangkwaliteiten, uitstraling, lef, maar ook motivatie, focus en inzet worden beoordeeld.

Als je geselecteerd bent ga je in de weken daarop intensief repeteren voor een ‘showcase’. Deze showcase bestaat uit een mix van verschillende muziekstijlen waarmee de groep zich op top niveau kan presenteren. Vier keer per jaar organiseren we deze showcase speciaal voor The Crew!

Seizoen 2020/2021: September t/m Juni
34 lessen van 3 uur: €876,95 à €8,60 per uur *