The Crew is een groep getalenteerde leerlingen op zang-en dansgebied met al een paar jaar ervaring. In de leeftijd van 9 t/m 14 jaar.

Er is plaats voor ongeveer 15 talenten.

The Crew repeteert projectmatig, over het seizoen genomen gemiddeld 3 uur per week. Dit doen zij volgens een zoveel mogelijk van te voren gepubliceerd repetitieschema.

Het repetitie schema zal in het eerste deel van het seizoen intensiever zijn dan aan het einde.

In de lessen wordt door ons hard gewerkt aan performance, uitstraling, strak dansen en sterk zingen. Daarnaast wordt ook gewerkt aan samenwerking en Team Spirit.

The Crew repeteert in Amersfoort!

• Optredens

The Crew kan op allerlei verschillende plekken optreden. Bijvoorbeeld tijdens wijkfeesten, opening van winkels, open dagen van scholen, feesten, gala’s, (sport)evenementen, videoclips, alles is mogelijk!

Optredens kunnen bovendien overal in Nederland plaats vinden.

• Auditie

Voor The Crew kun je worden geselecteerd via audities. Deze vonden voor dit seizoen plaats op 31 augustus 2019 in Amersfoort.

Tijdens deze audities zoeken we naar de beste zangers / zangeressen en dansers / danseressen van de school. Zaken als dansvaardigheid, zangkwaliteiten, uitstraling, lef, maar ook motivatie, focus en inzet worden beoordeeld.

Als je geselecteerd bent ga je in de weken daarop intensief repeteren voor een ‘showcase’. Deze showcase bestaat uit een mix van verschillende muziekstijlen waarmee de groep zich op top niveau kan presenteren.