• Wekelijks 1 uur les
  • Zingen, dansen en acteren!
  • Twee voorstellingsmomenten per jaar
  • Een Winterpresentatie met de eigen groep op de eigen locatie
  • Eindvoorstellingen met volwassen musicalsterren en de leerlingen in het grote theater. In deze voorstelling zijn de leerlingen zowel ster als toeschouwer in hun eigen verhaal!
  • Lesprogramma speciaal voor deze jonge leeftijd, spelenderwijs leren over musical en nadruk op de bijbehorende persoonlijke en sociale ontwikkeling en vaardigheden, zoals doorzettingsvermogen, samenwerking, fantasie en durf.

Voor iedereen van 4 t/m 6 jaar, bij jou in de buurt!

Schrijf je in voor een proefles!

Seizoen 2020/2021: September t/m Juni
34 lessen van 1 uur: €307,70 à €9,05 per uur *

1e Blok: September t/m Januari 2021,
17 lessen van 1 uur: €161,54 à €9,50 per uur *

2e Blok: Februari t/m Juni 2021,
17 lessen van 1 uur: €161,54 à €9,50 per uur *

• exclusief eenmalige inschrijfkosten van €15,-

Beste ouder en bezoeker,

In februari 2021 start de tweede lesperiode van ons musicalseizoen. In verband met een verlening van de lockdown wordt de periode online afgetrapt.
Proefles meedoen? Dat kan online (in februari), of fysiek (zodra dat weer mag).

We begrijpen dat er vragen en zorgen zijn over de lessen en COVID-19. Lees hier hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat de lessen binnen de corona-maatregelen veilig kunnen worden gegeven.

Met vriendelijke groet,
Team Telekids Musicalschool