Werken bij

Bij Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy dagen we alle kinderen door middel van musicalles uit zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

We laten alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

Daar werken we met een betrokken team iedere dag met passie aan. De lessen worden gegeven, de mails met vragen worden beantwoord, de jaarplanningen worden gemaakt, de theaters geboekt, kleding voor clipjes wordt besteld, enzovoort enzovoort.

Kantoor

We zijn iedere dag in de weer met produceren, managen, boeken, schrijven, communiceren, enz. op ons kantoor in Amersfoort. Met zowel vaste krachten als freelancers zorgen we dat de school draaiende blijft.

Er zijn op kantoor momenteel geen vacatures beschikbaar

Docenten-team

Geen school zonder docenten. Zij staan iedere week in de les om de leerlingen alles te leren over zingen, dansen en acteren en alle moois dat daarbij komt kijken. De persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen staat hierbij voorop; iedereen met zijn of haar eigen uitdagingen.

Door de constante doorontwikkeling van Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy worden er regelmatig docenten gezocht.

Ben je geschoold docent in zingen, dansen en acteren, dol op kinderen en bezit je de wilskracht en kennis om je iedere week optimaal in te zetten om hen al het mooie van theater te laten beleven? Stuur dan je CV naar docenten@rtltalentacademy.nl om opgenomen te worden in ons docentenbestand. Eenmaal in dit bestand wordt je op de hoogte gehouden van eventuele mogelijkheden tot lesgeven (of choreograferen/schrijven/enz.). Zodra je reageert op de daarop beschikbaar gestelde plekken, vindt er een ontmoeting en gesprek op kantoor plaats.

Momenteel zijn we specifiek op zoek naar:

Theaterdocent in Assen (TopClub).
Je werkt op het hoogste niveau binnen de school: de TopClub. De leerlingen zijn geselecteerd via een auditie en zeer ambitieus. Je geeft samen met een dans- en zangdocent vorm aan de bloei van hun talenten.