Bij Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy dagen we alle kinderen door middel van musicalles uit zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

We laten alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

Daar werken we met een betrokken team iedere dag met passie aan. De lessen worden gegeven, de mails met vragen worden beantwoord, de jaarplanningen worden gemaakt, de theaters geboekt, kleding voor ClipClub en optredens wordt besteld, enzovoort enzovoort.

Kantoor

We zijn iedere dag in de weer met produceren, managen, boeken, schrijven, communiceren enz. op ons kantoor in Amersfoort. Met zowel vaste krachten als freelancers houden we de school draaiende.

Er zijn op kantoor momenteel geen vacatures beschikbaar

Docenten-team

Geen school zonder docenten. Zij staan iedere week in de les om de leerlingen alles te leren over zingen, dansen en acteren en alle moois dat daarbij komt kijken. De persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen staat hierbij voorop; iedereen met zijn of haar eigen uitdagingen.

Door de constante doorontwikkeling van Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy worden er regelmatig docenten gezocht.

Ben je geschoold docent in zingen, dansen en acteren? Ben je dol op kinderen en bezit je de wilskracht en kennis om je iedere week optimaal in te zetten om hen al het mooie van theater te laten beleven? Stuur dan je CV naar: service@telekidsmusicalschool.nl om opgenomen te worden in ons docentenbestand.

Eenmaal in dit bestand wordt je op de hoogte gehouden van eventuele mogelijkheden tot lesgeven (of choreograferen/schrijven/enz.). Zodra je reageert op de daarop beschikbaar gestelde plekken vindt er een ontmoeting en gesprek plaats op ons kantoor.

Stagiaires

Met enige regelmaat zijn er meewerk stageplaatsen beschikbaar voor HBO en MBO studenten evenementen en voor communicatie en marketing. Bij ons tref je een goede, collegiale sfeer, word je serieus begeleid en krijg je serieuze taken.

Heb jij een hands-on mentaliteit en wil je in korte tijd veel meemaken en leren?

Meld je dan snel aan via: service@telekidsmusicalschool.nl

Wij nemen dan contact met je op. We zien uit naar je reactie!