Werken bij

Bij Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy dagen we alle kinderen door middel van musicalles uit zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

We laten alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

Daar werken we met een betrokken team iedere dag met passie aan. De lessen worden gegeven, de mails met vragen worden beantwoord, de jaarplanningen worden gemaakt, de theaters geboekt, kleding voor clipjes wordt besteld, enzovoort enzovoort.

Kantoor

We zijn iedere dag in de weer met produceren, managen, boeken, schrijven, communiceren, enz. op ons kantoor in Amersfoort. Met zowel vaste krachten als freelancers zorgen we dat de school draaiende blijft.

Momenteel is er plek voor:

Freelance (of 0-urencontract) marketing communicatie medewerker, voor extra ondersteuning van de afdeling marketing communicatie. Ben je freelancer op dit gebied, bij voorkeur binnen de media, culturele en/of creatieve sector en minstens 10 uur in de week beschikbaar? Meld je met je CV bij service@rtltalentacademy.nl . Ervaring met kinderen en ouders als doelgroep is een pre.

Freelance (of 0-urencontract) evenementen coordinator, voor het organiseren van uiteenlopende evenementen en projecten vanuit de school. Is dit je specialiteit en ben je minstens 10 uur per week beschikbaar? Mail je CV naar service@rtltalentacademy.nl

Zit er niet iets voor je bij, maar denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn ben je van harte welkom een open sollicitatie te sturen aan service@rtltalentacademy.nl

Docenten-team

Geen school zonder docenten. Zij staan iedere week in de les om de leerlingen alles te leren over zingen, dansen en acteren en alle moois dat daarbij komt kijken. De persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen staat hierbij voorop; iedereen met zijn of haar eigen uitdagingen.

Door de constante doorontwikkeling van Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy worden er regelmatig docenten gezocht.

Ben je geschoold docent in zingen, dansen en acteren, dol op kinderen en bezit je de wilskracht en kennis om je iedere week optimaal in te zetten om hen al het mooie van theater te laten beleven? Stuur dan je CV naar docenten@rtltalentacademy.nl om opgenomen te worden in ons docentenbestand. Eenmaal in dit bestand wordt je op de hoogte gehouden van eventuele mogelijkheden tot lesgeven (of choreograferen/schrijven/enz.). Zodra je reageert op de daarop beschikbaar gestelde plekken, vindt er een ontmoeting en gesprek op kantoor plaats.