;

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Telekids Musicalschool, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Telekids Musicalschool ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Telekids Musicalschool. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Telekids Musicalschool ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Telekids Musicalschool. Voor jou een kleine moeite, voor Telekids Musicalschool zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Telekids Musicalschool. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Telekids Musicalschool hier direct van!

 

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Telekids Musicalschool weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Telekids Musicalschool is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Telekids Musicalschool dan niets op.

Bezoek HIER de SponsorKlikspagina van Telekids Musicalschool

Aanmelden

Onze productiegroep ‘The Company’ speelt op 24 maart 2024 de musicalklassieker FAME. De kaartverkoop is gestart, Wees er snel bij en klik hieronder voor tickets:

Tickets FAME – 24 maart 2024 – Theater de Speeldoos

Proeflessen in februari

In september is het nieuwe musicalseizoen van start gegaan!

Wil je nog mee doen? Binnenkort is het weer mogelijk om in te stromen.
De hele maand februari kun je een proefles volgen op één van onze leslocaties en aanmelden kan nu al!
Meld je hier aan voor een proefles.

Benieuwd naar ons lesaanbod, of waar we lessen geven? Neem een kijkje op onze website

We hopen je te zien in een van onze lessen

Team De Nederlandse Musicalschool / Telekids Musicalschool