Welkom bij RTL Talent Academy – dé musicalschool voor leerlingen van 10 t/m 18 jaar!

In het speciaal ontwikkelde lesprogramma haal je alles uit jezelf…. en maken we heel veel plezier! Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan de drie musical disciplines zang, dans en acteren en wordt er gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar.

Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen!

De link met RTL zorgt voor bijzondere kansen. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven voor de ClipClub dagen, er zijn gastlessen en masterclasses van musicalsterren en je blijft op de hoogte van leuke mogelijkheden bij tv en musicals.

Bij RTL Talent Academy heb je mooie doorgroeimogelijkheden, voor de leerlingen die extra uitdaging nodig hebben bieden wij bijvoorbeeld de TopClub of The Crew! aan.

Doe je mee?

Ja! Ik doe mee!

Beste ouder en bezoeker,

In februari 2021 start de tweede lesperiode van ons musicalseizoen. In verband met een verlening van de lockdown wordt de periode online afgetrapt.
Proefles meedoen? Dat kan online (in februari), of fysiek (zodra dat weer mag).

We begrijpen dat er vragen en zorgen zijn over de lessen en COVID-19. Lees hier hoe wij er samen voor kunnen zorgen dat de lessen binnen de corona-maatregelen veilig kunnen worden gegeven.

Met vriendelijke groet,
Team Telekids Musicalschool