Welkom bij De Nederlandse Musicalschool – dé musicalschool voor leerlingen met (nóg) meer ambitie!
Logo De Nederlandse Musicalschool Vrijstaand

In het speciaal ontwikkelde lesprogramma haal je alles uit jezelf…. en maken we heel veel plezier! Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan de drie musical disciplines zang, dans en acteren en wordt er gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar.

Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen!

De link met RTL zorgt voor bijzondere kansen. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven voor de ClipClub dagen, er zijn gastlessen en masterclasses van musicalsterren en je blijft op de hoogte van leuke mogelijkheden bij tv en musicals.

Bij de Telekids Musicalschool heb je mooie doorgroeimogelijkheden.

Leerlingen die  op zoek zijn naar extra uitdaging en meer ambitie hebben kunnen auditie doen voor de Talent Academy of The Crew!.

Test jezelf en doe auditie!

INSCHRIJVING SEIZOEN 2021/2022 GEOPEND

Meld je aan voor een proefles in september, of schrijf direct in voor een lessenreeks.

Vragen over de lessen en COVID-19? Lees hier verder.