Welkom bij RTL Talent Academy – dé musicalschool voor leerlingen van 10 t/m 18 jaar!

In het speciaal ontwikkelde lesprogramma haal je alles uit jezelf…. en maken we heel veel plezier! Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan de drie musical disciplines zang, dans en acteren en wordt er gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar.

Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen!

De link met RTL zorgt voor bijzondere kansen. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven voor de ClipClub dagen, er zijn gastlessen en masterclasses van musicalsterren en je blijft op de hoogte van leuke mogelijkheden bij tv en musicals.

Bij RTL Talent Academy heb je mooie doorgroeimogelijkheden, voor de leerlingen die extra uitdaging nodig hebben bieden wij bijvoorbeeld de TopClub of The Crew! aan.

Doe je mee?

Ja! Ik doe mee!