“Voor iedere muziekdocent die je ontslaat, moet je 100 politieagenten aannemen”
Kurt Masur – Dirigent

Visie/Ideologie

Cultuuronderwijs voor de jeugd helpt onze samenleving vooruit; het is goed voor iedereen met welke talenten dan ook om muziek te maken, samen te werken en een doel te verwezenlijken. Daar zetten wij ons 100% voor in, door als musicalschool in samenwerking met RTL alle jongeren van Nederland te bereiken en te enthousiasmeren zich uit te laten dagen door ons lesprogramma.

Musicalles voor iedereen

Wij dagen alle jongeren uit om zichzelf door middel van musicalles optimaal te ontwikkelen. Ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

We laten alle kinderen en jongeren, hoe jong of oud, ongeacht waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

Wie zijn wij

Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy is een samenwerking van De Nederlandse Musicalschool B.V. en RTL Nederland. Wij hebben het gezamenlijke doel kinderen te inspireren. We bieden een plek waar ze de wereld kunnen ontdekken, zichzelf kunnen ontwikkelen en kunnen lachen. Daarvoor creëren we een leerzame en veilige omgeving, waar ouders hun kinderen met een gerust hart aan ons toe kunnen vertrouwen.

Omdat wij als musicalschool partner zijn van de ‘RTL/RTL Telekids-familie’ ontstaan er speciale kansen en vele leuke extra’s voor de leerlingen. Daar zijn wij ontzettend trots op.

Extra’s?

Dit uit zich bijvoorbeeld in

• de clips die worden uitgezonden via alle Telekids kanalen (tv en app).
  • De bezoekjes van bekende tv- en musicalsterren.
  • De MasterClass van RTL Talent Academy met toppers uit het vak
  • Diverse samenwerkingen met tv-programma’s (zoals in het verleden met bijvoorbeeld The Voice Kids en Theaterkids),
  • leuke win-acties

en vele andere manieren waarop wij onze korte lijntjes met tv en theater inzetten.

Natuurlijk zijn deze extra kansen optioneel, dus niemand is verplicht mee te doen aan eventuele extra activiteiten. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven en social media.

Huishoudelijk Reglement
danseres-250x347