Over ons

Visie/Ideologie:

“Voor iedere muziekdocent die je ontslaat, moet je 100 politieagenten aannemen”
Kurt Masur – Dirigent

Cultuuronderwijs voor de jeugd helpt onze samenleving vooruit; het is goed voor iedereen met welke talenten dan ook om muziek te maken, samen te werken en een doel te verwezenlijken. Daar zetten wij ons 100% voor in, door als Stichting in sdanseresamenwerking met RTL alle kinderen van Nederland te bereiken en te enthousiasmeren zich uit te laten dagen door ons lesprogramma.

Missie:

Musicalles voor iedereen

Wij dagen alle kinderen door middel van musicalles uit zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

We laten alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

 

Link met RTL/RTL Telekids

Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy is een samenwerking van De Nederlandse Musicalschool B.V. en RTL. Wij hebben het gezamenlijke doel kinderen te inspireren. We bieden een plek waar ze de wereld kunnen ontdekken, zichzelf kunnen ontwikkelen en kunnen lachen. Daarvoor creëren we een leerzame en veilige omgeving waar ouders hun kinderen met een gerust hart aan ons toe kunnen vertrouwen.

Omdat wij als musicalschool partner zijn van de RTL/RTL Telekids ‘familie’ ontstaan er speciale kansen en vele leuke extra’s voor de leerlingen en daar zijn wij ontzettend trots op. Dit uit zich bijvoorbeeld in de clips die worden uitgezonden via alle Telekids kanalen (tv en app), de bezoekjes van bekende tv- en musicalsterren, de MasterClass van RTL Talent Academy met toppers uit het vak, diverse samenwerkingen met tv-programma’s (zoals in het verleden met bijvoorbeeld The Voice Kids en Theaterkids), leuke win-acties en vele andere manieren waarop wij onze korte lijntjes met tv en theater inzetten.

Vanzelfsprekend zijn deze extra kansen optioneel, niemand is verplicht mee te doen aan eventuele extra activiteiten. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven en social media.

Huishoudelijk Reglement