Lesaanbod

• Wekelijks 1 uur zingen, dansen en acteren
  • Twee voorstellingsmomenten per jaar
  • Wintervoorstelling met eigen groep op eigen locatie
  • Eindvoorstelling met volwassen musicalsterren en de school in het grote theater; in deze voorstelling zijn de leerlingen zowel ster als toeschouwer in hun eigen verhaal
  • Lesprogramma en voorstellingen speciaal voor deze jonge leeftijd; spelenderwijs leren over musical en nadruk op het ontwikkelen van bijbehorende persoonlijke en sociale vaardigheden zoals samenwerken, zelfvertrouwen, fantasie en durf.
  • Voor iedereen van 4 t/m 6 jaar, bij jou in de buurt

KidsClub (7-9 jaar):

• Wekelijks 1,5 uur les
  • Zingen, dansen en acteren
  • Twee voorstellingsmomenten per jaar
  • Wintervoorstelling met eigen groep op eigen locatie
  • Eindvoorstelling met volwassen musicalsterren en de school het grote theater. Een groot publiek komt kijken naar deze gave voorstelling waarin alles bij elkaar komt; niet alleen het zingen, dansen en acteren; ook hoe om te gaan met geluid, licht, repetities, decor, kostuums; alles wordt aangepakt zoals in een grote professionele musicalproductie.
  • Leerzaam lesprogramma gericht op de voorstellingen, met ook veel ruimte voor de nadruk op de bijbehorende persoonlijke en sociale vaardigheden zoals doorzettingsvermogen, samenwerking, zelfvertrouwen en fantasie.
  • Voor iedereen voor 7 t/m 9 jaar, bij jou in de buurt
Bekijk locaties Bekijk tarieven

TopClub* (8 t/m 14 jaar):

+-
  • Selectie door middel van een auditie
  • Exclusief op een paar plekken in Nederland voor de zeer ambitieuze leerling
  • Iedere week 3 uur zingen, dansen en acteren op een extra hoog niveau
  • Enkele auditiemomenten per jaar; doe mee met de auditiedag
Bekijk locaties Bekijk tarieven
Teens (10 t/m 14 jaar) Teens 2 (14 t/m 18 jaar)

Yes we can Dance! (vanaf 8 jaar):

• Nieuwe dans-uitdaging
  • Dansconditie en coole moves; staan centraal
  • Korte en intensieve dans workshop periode; 6 weken 1,5 uur per week
  • Met topdocent en dansgek Jerry Altenstad
  • Flink zweten
DanceClass Top

Zang

KidsCrew (8-12 jaar):

• Wekelijks 1 uur les
  • Zingen, zingen, zingen en nog meer zingen; met z’n allen
  • Perfecte voorbereiding op Song & Dance (selectie d.m.v. auditie) waarmee er optredens worden gedaan
  • Zing mee!
  • Bekijk locaties Bekijk tarieven

Priveles (alle leeftijden):

• Iedere week 30 minuten les
  • Alleen of samen met een vriend/vriendin
  • Eigen repetoire keuze
  • Verdiepen in je eigen geluid
  • Perfect te combineren met KidsCrew of Song & Dance
  • Bekijk locaties Bekijk tarieven
Song & Dance

*Selectie voor de TopClub, KidsKoor vindt plaats d.m.v. een auditie

Proefles

Proefles doen? Dat kan.
Doe mee! Bij de Telekids Musicalschool begint het avontuur met een leuke proefles; daarvoor schrijf je je in en wordt in ons bestand opgenomen. Inschrijven kost eenmalig €15,-. De proefles vindt een aantal keer per jaar plaats. Je komt bij je proefles langs, doet mee, maakt plezier en na de proefles ontvang je van ons bericht met informatie over de betaling voor de lessen. Zodra dit is bevestigd kijken we iedere les naar je uit; welkom en veel plezier!

Eerstvolgende proeflessen:
Zaterdag 9 september t/m vrijdag 15 september
De proefles is de eerste les van het schooljaar

VOORBEELD:
Je wil naar een proefles op een locatie waar op woensdag de lessen zijn. De proeflessen zijn in de week van 9 t/m 15 september, dus de proefles is op woensdag 13 september. Schrijf je voor die tijd in via het online formulier en ontvang alle informatie zodat je mee kan doen.

Ga naar het overzicht van de leslocaties (en bijbehorende lesdagen en tijden)

• Thijs, vader van Julia (8 jaar, Bavel)

“Namens mijn dochter wil ik jullie bedanken voor de geweldige voorstellingsdag. Het was perfect geregeld en met deze opzet in de musical waarbij elke groep de aandacht krijgt is het ook voor de ouders een goed moment om je kind te zien spelen. Ga zo door!”

• Elsbeth, moeder van Lies (10 jaar, Voorst)

“Dit is waar we op hoopten! Lies die zich heel bewust opstelde, zelfs haar plek vooraan nam en stond te pronken als een pauw! Ze heeft haar zelfvertrouwen steeds verder opgebouwd en daar zijn we enorm trots op en blij mee! Nu als zin in volgend seizoen.”

• Erik, vader van Florine (7 jaar, Angeren)

“Eerlijk: ik moest even slikken toen ze haar liedje zong. Overal kippenvel. De terugreis naar huis was een waterval aan woorden. In de achteruitkijkspiegel zag ik 2 fantastisch stralende ogen. Ook thuis bij het eten was het kletsen, kletsen en nog eens kletsen. Een fantastisch vaderdag cadeau!”

• Angela, moeder van Fleur (10 jaar, Made)

“Fleur gaat weer door met de Telekids Musicalschool, ze vindt het zo leuk! Ze geniet en wij genieten mee, dat hadden wij vroeger niet. Ik was er zelf veel te verlegen voor!”

• San, moeder van Caylinn (9 jaar, Rotterdam)

“Dit is echt fantastisch! Ons moppie heeft nu iets waarin ze zich helemaal kan uiten! Helemaal op haar plek!”

• Wilma, moeder van Myra (7 jaar, Bodegraven)

“Fantastische start voor m’n dochter om te leren zingen, dansen en acteren, ze vindt het geweldig!!”

• Chantal, moeder van Madelief (4 jaar, Tilburg)

“Veel dank voor de geïnvesteerde tijd in onze dochter om haar droom (spelen in een show) uit te laten komen! Het liefst klimt ze morgen weer op het toneel met Juf Plooi, opa Brom, de Koningin en zelfs inspecteur Bok (al vond ze die wel een beetje eng tijdens de generale :)”

• Julian (8 jaar, Emmen) na de voorstelling

Dit was de mooiste dag uit mijn leven!

• Cindy, moeder van Nikki (8 jaar, Amersfoort)

“Ze raakt nog steeds niet uitgepraat over de voorstelling in het grote theater!”