• Wekelijks 2 uur les
  • Leerlingen uit het voortgezet onderwijs
  • Zingen, dansen en acteren!
  • Twee voorstellingsmomenten per jaar
  • Een Winterpresentatie met de eigen groep op de eigen locatie
  • Zomervoorstellingen met volwassen musicalsterren en de leerlingen in het grote theater. Een groot publiek komt kijken naar deze gave voorstelling, waarin alles bij elkaar komt. Niet alleen het zingen, dansen en acteren, maar ook hoe om te gaan met geluid, licht, decor, repetities, kostuums. Alles wordt aangepakt zoals in een grote professionele musicalproductie. Je speelt met je groep mee in de opening, een scene en de finale.
  • Leerzaam lesprogramma gericht op de voorstellingen, met ook veel ruimte voor de nadruk op de bijbehorende persoonlijke en sociale ontwikkeling en vaardigheden, zoals doorzettingsvermogen, samenwerking, zelfvertrouwen en fantasie.

Voor iedereen van 12 t/m 16 jaar, bij jou in de buurt!
Kijk hier naar leslocaties bij jou in de buurt

Seizoen 2021/2022: September t/m Juni
34 lessen van 2 uur per week: €611,95 *

1e Blok: September t/m Januari 2022,
17 lessen van 2 uur per week: €321,27 *

2e Blok: Februari t/m Juni 2022,
17 lessen van 2 uur per week: €321,27 *

*exclusief eenmalige inschrijfkosten van €15,-

INSCHRIJVING SEIZOEN 2021/2022 GEOPEND

Meld je aan voor een proefles in september, of schrijf direct in voor een lessenreeks.

Vragen over de lessen en COVID-19? Lees hier verder.