Barrie Stevens en zijn team heten je van harte welkom bij Broadway Talents. The place to be voor talentvolle en gemotiveerde jongeren met ambities op het gebied van musicaltheater.

• Selectie door middel van auditie
  • Exclusief in Amsterdam
  • Les op zondag
  • 7 lesuren per week
  • Slechts enkele auditie momenten per jaar

Seizoen 2019/2020: September t/m Juni
34 lessen van 7 uur: €1938,51

1e Blok: September t/m Januari 2020,
17 lessen van 7 uur: €1017,45

Drie disciplines

Het musicalvak combineert drie disciplines: zang, spel en dans. Onze leerlingen volgen lessen zang, dans zoals klassiek, jazz en tapdance en krijgen acteertrainingen.

Om de nodige ervaring op te doen in deze drie disciplines, nemen leerlingen deel aan verschillende uitvoeringen, presentaties en voorstellingen. Ook zijn er kansen om aan externe projecten mee te doen.

Broadway Talents biedt een intensief lesprogramma, waarbij leerbaarheid, artistieke aanleg en alle technische aspecten van het vak uitgebreid aan bod komen.

De eerst volgende auditie ronde is op 1 september 2019 voor schoolseizoen 2019/2020

Techniek

Technische vaardigheden op het gebied van dans, zang en acteren, zoals: coördinatie en beweging, klank, ritme en articulatie; oog voor detail, stemkwaliteit en concentratie.

Leerbaarheid

Vaardigheid krijgen in samenwerken en samenspel, opdrachten en aanwijzingen leren begrijpen en kunnen opvolgen.

Artistieke ontwikkeling

Ontwikkelen van een eigen stijl en authenticiteit, prikkelen van fantasie, verbeelding en belangstelling, stimuleren en ontplooien muzikaliteit, gevoel voor tekst en klank.

Organisatie

Ons vaste docententeam bestaat uit topcoaches Barrie Stevens, Chesse Rijst, Reinbert Martijn en Tjade van Zwanenburg. Zij vormen eveneens het creatieve team. Deze combinatie van jeugdig élan en ervaren vakmanschap staat garant voor aansprekend onderwijs op hoog niveau.