Op veler verzoek gaat in september de Theaterwerkplaats weer van start. Dit keer geen groep voor leerlingen, maar een theatergroep voor volwassenen. Voor ouders en andere belangstellenden.

In de flyer lees je er meer over.

Waar, wanneer en aanmelden?
Wees welkom op de gratis kennismakingsavond op vrijdag 13 september 2024 in Tilburg of op woensdag 11 september in Amersfoort.

Amersfoort
Waar: Kosmonaut Studio’s
Adres: Kosmonaut 9, 3824 MK Amersfoort
Tijd: 20:00 – 22:00 uur

Tilburg
Waar: Loft Tilburg
Adres: Ringbaan Oost. 8-17, 5013 CA Tilburg
Tijd: 20.00 – 22.00u

Kosten: kennismakingsles op 11-09-2024 gratis, daarna €21,74 per les van 2 uur (bij afname van een half seizoen van 2 x 8 lessen)

Aanmelden voor 7 februari 2024

Proeflessen in september

Het musicalseizoen is bijna ten einde, maarrr… het is alweer mogelijk om je aan te melden voor een proefles aan de start van het nieuwe seizoen! Op enkele locaties kan dat zelfs nog in juni/juli.  Benieuwd naar ons lesaanbod, of waar we lessen geven? Neem een kijkje op onze website.

We hopen je te zien in één van onze lessen

Team De Nederlandse Musicalschool / Telekids Musicalschool