Doe ook auditie!

NIEUWE AUDITIES VOOR: The Crew

The Crew is een geselecteerde groep getalenteerde en gemotiveerde leerlingen met al een paar jaartjes ervaring in dans en in solozang, in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar. Er is plaats voor ongeveer 15 talenten.

Auditiedag: 28 augustus 2021

Deze groep repeteert 4 uur en 15 min per week.

In de lessen wordt hard gewerkt aan performance, uitstraling, strak dansen, sterk zingen maar ook aan samenwerking en team spirit.

The Crew repeteert in Amersfoort!

Optredens

The Crew kan op allerlei verschillende plekken optreden, bijvoorbeeld tijdens wijkfeesten, opening van winkels, open dagen van scholen, feesten, gala’s, (sport)evenementen, videoclips, livestreams alles is mogelijk!

Ze kunnen bovendien overal in Nederland plaats vinden.

Auditie

Voor deze groep kun je worden geselecteerd via een auditie. Tijdens deze audities kijken we naar de beste zangers / zangeressen en dansers / danseressen van de school. Zaken als dansvaardigheid, zangkwaliteiten, uitstraling, lef maar tevens motivatie, focus en inzet worden beoordeeld.

Als je geselecteerd bent ga je intensief repeteren voor een ‘showcase’. Deze showcase bestaat uit een mix van verschillende stijlen muziek waarin de groep zich op top niveau kan presenteren. Vier keer per jaar organiseren wij een showcase speciaal voor The Crew!

Hier vind je de informatiebrochure

Zijn er kosten aan de auditie?

Ja, de kosten voor de auditie workshopdag zijn € 32,50

INSCHRIJVING SEIZOEN 2021/2022 GEOPEND

Meld je aan voor een proefles in september, of schrijf direct in voor een lessenreeks.

Vragen over de lessen en COVID-19? Lees hier verder.