NIEUW! – The Crew Schrijf je in voor de auditie!

< Naar activiteiten-overzicht

31 augustus 2019 15.00 - 18.00 uur

NIEUW: The Crew

The Crew is een geselecteerde groep getalenteerde en gemotiveerde leerlingen met al een paar jaartjes ervaring in dans en in solozang, in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar. Er is plaats voor ongeveer 15 talenten.

Deze groep repeteert projectmatig, over het seizoen genomen gemiddeld 3 uur per week, volgens een zoveel mogelijk van te voren gepubliceerd repetitieschema. Dit schema zal in het eerste deel van het seizoen intensiever zijn dan aan het eind om repertoire op te bouwen. In de lessen wordt hard gewerkt aan performance, uitstraling, strak dansen, sterk zingen maar ook aan samenwerking en team spirit. The Crew gaat repeteren in Amersfoort!

Optredens

The Crew kan op allerlei verschillende plekken optreden, bijvoorbeeld tijdens wijkfeesten, opening van winkels, open dagen van scholen, feesten, gala’s, (sport)evenementen, videoclips, alles is mogelijk!

Ze kunnen bovendien overal in Nederland plaats vinden.

Auditie

Voor deze groep kun je worden geselecteerd via de audities die plaatsvinden op 31 augustus 2019 in Amersfoort. Tijdens deze audities kijken we naar de beste zangers / zangeressen en dansers / danseressen van de school. Zaken als dansvaardigheid, zangkwaliteiten, uitstraling, lef maar tevens motivatie, focus en inzet worden beoordeeld.

Als je geselecteerd bent ga je in de weken daarop intensief repeteren voor een ‘showcase’. Deze showcase bestaat uit een mix van verschillende stijlen muziek waarin de groep zich op top niveau kan presenteren.

Zijn er kosten aan de auditie?

Ja, de kosten voor de auditie workshopdag zijn € 28,50

SCHRIJF JE IN