;

Telekids Musicalschool organiseert een unieke Musical Bootcamp deze zomer in Amersfoort

Ben jij een echte musical liefhebber en wil je deze zomervakantie jouw skills naar een hoger niveau tillen? Dan hebben wij iets voor jou! De Telekids Musicalschool organiseert deze zomer een unieke Musical Bootcamp van 15 t/m 17 augustus 2023 in de Kosmonaut Studio’s in Amersfoort.

Tijdens dit coole en intensieve bootcamp krijg je drie dagen lang masterclasses van bekende namen uit de musicalwereld, waaronder Shay Lachman (bekend van Op Zoek Naar Grease en momenteel te zien in Spring Awakening), en sluiten we af met een te gekke showcase. Het bootcamp is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar met al wat leservaring. De kosten bedragen €240,- voor deze drie toffe dagen.

Mis deze unieke kans niet en meld je snel aan via onze website. Wees er snel bij, want er zijn maar beperkte plekken beschikbaar!

We zien je graag deze zomer bij de Musical Bootcamp van de Telekids Musicalschool in Amersfoort.

 

Aanmelden? Klik hieronder op de aanmeldbutton en doe mee!

Ja, ik doe mee aan de Musical Bootcamp!
Banner Musical Bootcamp

Waar, wanneer, wat en voor wie?

Locatie: Kosmonaut Studio’s, Kosmonaut 9, Amersfoort

Wanneer:

  • 15 t/m 17 augustus 2023
  • Tijd: 10.00 – 15.30u

 

Wat gaan we doen

Drie dagen lang volgen de deelnemers een programma van intensieve dans-, zang- en spelworkshops en werken zij aan een gezamenlijke showcase. De workshops staan onder leiding van professionele en bekende namen uit de musicalwereld.

Wat kost de Summerschool

  • € 240,- voor drie dagen vol met workshops en plezier

 

Voor wie:
Voor iedereen van 8 t/m 18 jaar met al enige leservaring

* De workshops gaan door bij voldoende deelname

Ben je geïnteresseerd in onze reguliere musicallessen? Meld je dan aan voor een proefles, kijk hier voor meer informatie!

Aanmelden