Auditie Mr. Christmas

< Naar activiteiten-overzicht

11 november 2017 13:30 - 17:00 uur

Mister Christmas
Na het succes van 2016 komt Mister Christmas terug in een gloednieuw jasje.
Matthijs van der Meer speelt met een groep getalenteerde leerlingen van de RTL Talent Academy en de Telekids Musicalschool in 5 theaters!
De regie is in handen van niemand minder dan Barrie Stevens.

Auditie
Workshop zang, dans en spel door Barrie Stevens en Matthijs van der Meer.
Kleding: Makkelijk zittende (dans)kleding waar je goed in kan beweging. Zorg tevens voor dans- of (binnen)sportschoenen die geen strepen achterlaten op de balletvloer.
Voorbereiden: 1e couplet: Let It Snow!
Kosten: €15,- contant betalen bij binnenkomst voor aanvang van de auditie.

Als je wordt geselecteerd om mee te spelen in de voorstelling, word je in één van de 5 groepen geplaatst. Wij houden rekening met jouw keuze van regio maar kunnen niets garanderen. Iedere groep speelt 1 voorstelling in elk theater m.u.v. Theater Muzerije in Den Bosch, deze groep speelt 2 voorstellingen.

Inschrijven voor auditie
Ben je tussen den 8 en 16 jaar en is dit iets voor jou? Stuur een mailtje met je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en foto naar audities@mbproductioncompany.com
Geef daarnaast duidelijk in je mail aan op welke dag je auditie kunt komen doen (4 of 11 november) en voor welke voorstelling. (Amersfoort 10 december, Den Haag 13 december, Rotterdam 14 december, Den Bosch 16 december, Heemstede 17 december)