Musical zingen dansen acteren Logo Telekids Musicalschool

Aanmelden proefles

Telekids Musicalschool

Musical les – Zingen Dansen Acteren. Voor iedereen van groep 1 t/m 3de klas VO bij Telekids Musicalschool!

In het speciaal ontwikkelde lesprogramma haal JIJ het beste uit jezelf…. en maken we heel veel plezier! Onder leiding van topdocenten wordt in de lessen gewerkt aan zang, dans en acteren. Ook wordt er gerepeteerd aan 1 showcase in de winter en 1 theatervoorstelling in de zomer.

Ballet danseres
Logo Nederlandse Musicalschool

De Nederlandse Musicalschool

Musicallessen voor leerlingen met (nóg) meer ambitie bij De Nederlandse Musicalschool!

De Nederlandse Musicalschool is voor leerlingen met (nóg) meer ambitie. Wekelijks krijg je op topniveau musicalles. Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan zang, dans en acteren. Ook wordt er gerepeteerd voor de 2 voorstellingen per jaar. HighSchool (1-4e klas VO) is speciaal voor alle leerlingen vanaf het middelbare onderwijs. De Talent Academy (voorheen TopClub), DanceClass Top en The Crew zijn voor leerlingen die zijn geselecteerd d.m.v. auditie.

Er zijn dus groepen met EN zonder selectie, dat betekent dat IEDEREEN mee kan doen. Dus hou je van zingen, dansen en acteren, meld je dan aan en kom een proefles doen!

Aanmelden voor een proefles of auditie
Breakdancer

Bij jou in de buurt

Musical les – Zingen Dansen Acteren – Doe mee!

Telekids Musicalschool en De Nederlandse Musicalschool zijn in bijna HEEL NEDERLAND te vinden. Musical les is bedoeld voor IEDEREEN. Vind de locatie bij jou in de buurt en join the club!

Bekijk de locaties
Kaart van Nederland

Meld je aan voor een proefles!

Proefles doen? Dat kan.

Bij Telekids Musicalschool en De Nederlandse Musicalschool begint het avontuur met een leuke PROEFLES. Dus meld je daarvoor aan en we zien je graag in de les! Proeflessen zijn een paar periodes per jaar mogelijk. Je komt langs, volgt de les en ontvangt daarna van ons bericht met informatie over het lesgeld. Welkom en veel plezier!

Klik HIER voor meer informatie over onze proeflessen, of meld je nu direct aan!

Meld je aan voor een proefles!
Zangeres

Wendy, moeder van Sanne

Onze dochter Sanne heeft genoten.. het was voor haar de 1e keer… Wij willen haar uiteraard opgeven voor een nieuw seizoen….
Wij willen jullie complimenteren hoe alles georganiseerd was zaterdag. Echt petje af…  Wij kijken uit naar de link van de volledige film van Robin H.

Barbara en Jeroen, ouders van Leelou

Beste allemaal,

Onze complimenten, het was fantastisch !

Heel erg bedankt voor jullie inzet om de kinderen een mooi podium te geven. Wij kunnen niet wachten om met z’n allen met popcorn voor de tv te zitten …..

Onno, vader van Fenna

Hallo kanjers,

Wat een ontzettend goed werk, die voorstelling Liselotje! Ik ben met dochterlief Fenna naar opnames Agora theater geweest. Althans, de moeder van Fenna is binnen er bij geweest. Maar ik heb er genoeg van mee gekregen om te weten dat het fantastisch goed gelukt is. We kunnen niet wachten tot de video-on-demand beschikbaar is! En zullen ook de foto’s eens rustig bekijken. We steunen jullie goede werk heel graag, we zullen kijken wat we kunnen doen behalve de video-on-demand.

Marcel en Saskia, ouders van Luka

Heel erg bedankt voor de goede begeleiding & mooie ervaring vandaag bij de ClipClub opnames!

Luka vond het een erg leuke en gezellige dag, hij heeft er van genoten!

Rob, vader van Indy

Gisteren genoten van de voorstelling ‘O, Dy Zeeën! Als publiek, maar ook als hulpouder voor het groepje van onze dochter. Er leuk om eens een kijkje te krijgen ‘behind the scenes’. Strakke organisatie, erg goede hoofdrolspelers en een enorme grote groep kinderen die SUPER hebben gepresteerd.

Het was een TOP-dag! RTL Talent Academy….dank je wel!

Angelique, moeder van Elin

Het was geweldig! Naast dat ik uiteraard heel erg trots ben op het optreden van mijn dochter, moet ik ook echt zeggen dat de musicals superleuk in elkaar gezet zijn…mijn complimenten! Nu 2 musicals gehad en volgend jaar weer een nieuwe….we hebben er nu al zin in!

Nicole, moeder van Xiao Song

Super leuke voorstelling! Ook erg leuk om de generale repetitie mee te maken en daarna het eindresultaat te zien!! Xiao Song heeft ervan genoten (heeft zelfs zijn schoolreisje ervoor overgeslagen) en kan niet wachten om na de vakantie weer te starten!

Jan-Willem, vader van Zixuan

Het was geweldig, een hele gave voorstelling! Zixuan baalt als een stekker dat er nu geen lessen meer zijn!

Eva, moeder van Sem

Sem heeft het onwijs naar zijn zin, we zien hem elke week opnieuw opgetogen thuis komen. Leuke groep, leuke docent en de voorstelling was helemaal grandioos!

Cindy, moeder van Nikki

“Ze raakt nog steeds niet uitgepraat over de voorstelling in het grote theater!”

Thijs, vader van Julia

“Namens mijn dochter wil ik jullie bedanken voor de geweldige voorstellingsdag. Het was perfect geregeld en met deze opzet in de musical waarbij elke groep de aandacht krijgt is het ook voor de ouders een goed moment om je kind te zien spelen. Ga zo door!”

Erik, vader van Florine

“Eerlijk: ik moest even slikken toen ze haar liedje zong. Overal kippenvel. De terugreis naar huis was een waterval aan woorden. In de achteruitkijkspiegel zag ik 2 fantastisch stralende ogen. Ook thuis bij het eten was het kletsen, kletsen en nog eens kletsen. Een fantastisch vaderdag cadeau!”

Elsbeth, moeder van Lies

“Dit is waar we op hoopten! Lies die zich heel bewust opstelde, zelfs haar plek vooraan nam en stond te pronken als een pauw! Ze heeft haar zelfvertrouwen steeds verder opgebouwd en daar zijn we enorm trots op en blij mee! Nu als zin in volgend seizoen.”